Annons

Annons

Centrumkollen

Glassguide Lund: Hetaste glassen finns i Södra Sandby

Snart ringlar köerna långa till Lunds bästa glassbarer. I Södra Sandby satsar prisbelönte Paul Florian Ficard från Rumänien på välgjord italiensk glass – i ett stenugnsbageri.

Paul Florian Ficard är tredje ägare till det gamla industribageriet i Södra Sandby. Här tillverkar han hallonsorbet.

Bild: Ingemar D Kristiansen

Annons

Hallon, vatten och lite socker. Mer behövs inte för glass- och bagarmästaren Paul att tillverka en kall sorbetkräm med ljuvlig smak av sommar.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy