Annons

Annons

Centrumkollen

Turkisk touch i godsmagasinet

Turkisk touch på maten och chilikryddning för den som vågar. Nyöppnade Chili BBQ i godsmagasinet vid Stationen serverar kebab, pizza och hamburgare, men med en egen liten turkisk twist.

Bahar Kucuk på nyöppnade restaurangen Chili BBQ i godsmagasinet, med från vänster Ibrahim Cuvoglu, Fehmi Baran och Sinan Hazar.

Bild: Ingemar D Kristiansen

Annons

– Vi öppnade i förra veckan, berättar Bahar Kucuk som sköter kassan.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy