AnnonsCaroli

Ny outletdestination - Nordic Outlet Malmö - sätter Caroli på kartan

Det händer mycket på Caroli just nu! Den vackra kyrkan håller på att renoveras, köpcentret kommer att få en helt ny look och i dagarna blev det klart att Nordic Retail & Sports slår upp dörrarna till sin första Nordic Outlet (NO) i Skåne, på Caroli efter sommaren.

Rufus Björk, fastighetsförvaltare på Klövern som äger Caroli.

Carolis nya hyresgäst för med sig ett helt nytt koncept som inte finns i Skåne idag. Med ett sortiment som anpassas efter malmöbornas önskemål såväl som säsong erbjuder NO kvalitetsprodukter inom mode, sport, accessoarer och skor från stora och välkända varumärken till väldigt förmånliga priser. NO har butiker på ett antal platser runtom i Sverige men det här blir den absolut största och är mer som en galleria med outlet-butiker än en butik.

- Vi är oerhört glada över att ha lockat hit en sådan fundamental hyresgäst, säger Rufus Björk, fastighetsförvaltare på Klövern som äger Caroli. Nordic Outlet Malmö kommer att ta över merparten av de vakanta ytorna i de norra delarna av köpcentret. De kommer att förfoga över drygt 4 000 kvadratmeter och kommer förhöja känslan av hela köpcentret.

Nordic Outlet Malmö kommer att vara i ständig förändring, vilket betyder att det alltid finns ett nytt och varierande utbud som lockar till sig kunder från hela Skåne och även Danmark så fort restriktionerna börjar lätta.

- Ytorna för de olika varumärken blir till separata butiker. Våra besökare kommer att uppleva det som att Caroli får ett dussin nya butiker. Det blir full fart och helt nytt liv. Nordic Outlet Malmö kommer attrahera en mängd nya kunder från närområdet, vilket gynnar samtliga verksamheter på Caroli. Samtidigt sätter vi Caroli på shoppingkartan, säger Rufus Björk.

Outlet-konceptet med premiumvarumärken med upp till 80% rabatt har Nordic Retail and Sports utvecklat under de senaste åren och testat på olika ställen runt om i landet med stor framgång. Etableringen på Caroli blir deras största projekt hitintills räknat i kvadratmeter och butiksytorna kommer att få helt ny inredning och stil.

Bild: Robin Lundin

- Vi är otroligt taggade att ta oss an denna spännande utmaning, säger Peter Lindståhl, VD och medgrundare av Nordic Retail & Sports. Caroli har ett fantastiskt läge mitt i stan med parkering och bra förbindelser till resten av Skåne och Köpenhamn. Vi ser fram emot att vara med och bygga en destination där besökarna kan ta del av god mat och förstklassig shopping.

Nordic Outlet Malmö passar väl in i Carolis nya varumärkeskoncept "Där grannar möts", som grundar sig på att skapa en avslappnad miljö där människor kan umgås och kombinera konsumtion med andra viktiga mervärden i vardagen. Visionen för Caroli är att det ska vara en flexibel urban plats mitt i Malmö med härlig kvarterskänsla där olika smaker, trender och stilar möts. Ett ställe som du vill återkomma till gång på gång. Caroli är en handelsplats som är här för att stanna.

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Sydsvenskans redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på [email protected]
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy