Annons

Annons

Annons

Malmö

Överfallsvåldtäkt på Börringegatan – polisjakt på spår

Flera polispatruller jagade gärningsmän efter en misstänkt våldtäkt i Malmö. Knackade dörr efter vittnen till attacken.

Text: 

Det var cirka klockan 09 det misstänkta brottet förövades – utomhus på Börringegatan, intill korsningen med Bellevuevägen i Malmö. Senare under lördagen gick polisen ut med att målsäganden är en kvinna över 18 år.

Ett område på Börringegatan i Malmö spärrades av på lördagen efter ett misstänkt grovt sexbrott på platsen.

Bild: Patrick Persson

Annons

Annons

Flera polispatruller skickades till platsen under morgonen och ett område på några hundra kvadratmeter spärrades av i väntan på polisens brottsplatsundersökare, teknikerna.

Uppringare till Sydsvenskan berättar om poliser med dragna vapen på platsen som undersökte en källare. Förmodligen i jakten på misstänkta.

Dörrknackning efter vittnen genomfördes och polisen vädjar brett om vittnen som sett personer röra sig i området kring klockan nio. Kvinnan fick åka till sjukhus för kontroller.

Vid halv tre-tiden meddelade polisen att de söker efter en ensam gärningsman och att ärendet rubriceras som våldtäkt.

– Teknikerna är klara och avspärrningarna är hävda. Nu kommer vi sammanställa de uppgifter vi har fått in hittills och även eventuella fynd från platsen, säger Evelina Olsson, presstalesperson vid polisen, vid klockan 15.

Bild: Patrick Persson

Polis utanför brottsplatsen på Börringegatan. Även hundförare var på plats.De bruna påsarna används för att samla in tänkbart bevismaterial.

Bild: Peter Frennesson

Annons

Polisavspärrningar vid den förmodade brottsplatsen.

Bild: Patrick Persson

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan