Annons

Annons

Om Sydsvenskan

Välkommen till nya Sydsvenskan.se!

Sajten och nyhetsappen byter utseende och du får en tydligare sorterad startsida.

Annons

Här på nya Sydsvenskan.se hittar du som tidigare de senaste nyheterna och de artiklar som vi bedömt har det största nyhetsvärdet. Under det kommer en liten sektion för ett dags- eller veckoaktuellt tema. Sen har vi de största avdelningarna: Malmö och Lund kommer först, sen Omkretsen, Skåne, kultur, opinion, sport, näringsliv, Sverige och världen.

Det har gått fem år sedan vår senaste stora ombyggnad. Grundtanken med de nya sajterna och apparna är att göra det enklare att orientera sig som återkommande besökare. I ett stort nyhetsflöde är vår förhoppning att du både ska hitta det du vet intresserar dig och överraskas av det du inte visste att du ville läsa. 

Ordningen på startsidan tillsammans med en ny design blir de tydligaste nyheterna för dig som läsare. Men de största förändringarna är gjorda under huven och som alltid när man introducerar ny teknik så finns det skönhetsfläckar som vi kommer att behöva lite tid för att arbeta bort.

Annons

|| Jonas Kanje är chefredaktör för Sydsvenskan. Hans e-postadress är [email protected]

Annons

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy