Annons

Annons

Studio Sydsvenskan

TV: Sandra var flickvän till en kriminell man

De är flickvänner, systrar och mammor till kriminella. Studio Sydsvenskan granskar idag kvinnor och kriminalitet. Möt Sandra, som var flickvän till en kriminell man.

Läs Hanna Welins artikelserie ”Flickvän till en kriminell” här.

Se tidigare avsnitt av Studio Sydsvenskan här:

Polisen har svårt att klara upp de nattliga bränderna i Malmö och Lund med kranskommuner. Varför är det så svårt? Vem tänder eld och varför? De frågorna ställer vi i det här avsnittet av Studio Sydsvenskan:

Annons

Annons


En 18-åring hittas mördad vid ett koloniområde – det tionde tonårsmordet i Malmö på tio år. I detta avsnitt av Studio Sydsvenskan blickar vi tillbaka på de senaste årens mord på tonåringar.

Annons

Annons

Polisen kallar dem släktbaserade kriminella nätverk – klaner. Enligt en hemlig rapport finns de flesta i Skåne. Vi har granskat dem och kan berätta mer:


Minst 250 träd i Malmö har vandaliserats. Vem gör detta? Och hur går det till? Vi jämför skadorna, testar olika verktyg, talar med experter och med den man som sålde en avbarkningskniv, blev misstänksam och därefter kontaktade polisen:

Annons

Annons

Krypterade mobiltelefoner blev gangstrarnas mardröm – och en guldgruva för polisen. Se premiäravsnittet av Studio Sydsvenskan med kriminalreportern Joakim Palmkvist!

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy