Annons

Annons

Centrumkollen

Bubblande efterfrågan när mattrenden kommer till Lund: ”Vi har haft kö ut på gatan”

Nu har den nya mattrenden tagit sig till Lund. Det taiwanesiska bubbelteet görs på smaksatt sockerlag, tapiokapärlor, mjölk och såklart – te. För den asiatiska livsmedelsbutiken Lokchan har trenden inneburit nysatsning och en stor tillströmning av kunder.

Ägaren Chanthana Magnusson och Nutta Jakobsson som gör bubbelteet märker en stor efterfrågan på trenddrycken.

Bild: Ingemar D Kristiansen

Annons

En dryck med tuggmotstånd – så kan bubbelte som närmast beskrivas.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy