Annons

Annons

4 x sallad – Bong tipsar

Kultur

Fräsch, nyttig och lätt – utan att vara tråkig.

En laxokado från Holy Greens.

Bild: Peter Frennesson

Annons

Från att länge ha varit ett själlöst lågkalorialternativ eller ett tillbehör till den riktiga maten, har salladen de senaste åren förvandlats till en hel lunchindustri. Egentligen är skillnaden mellan de olika salladsbarerna inte enorm, men var och en har ändå sina egna blandningar av grönsaker, kolhydrater och protein, försedda med namn som hade fått en hel reklambyrå att rodna.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Annons

Annons

Annons

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy