Annons

Annons

Första nudelbaren i Lund – med kryddor från Sichuan

Centrumkollen

En renodlad nudelrestaurang med recept från familjen i Kina öppnar mitt i Lund.

– Min dröm är att starta en restaurangkedja, jag vill se vilka rätter som är mest populära i Sverige, säger Li Feng.

”Jag har länge velat öppna en nudelbar här”, säger Li Feng, här med maken Mo Feng som knådar nudeldegen.

Bild: Ingemar D Kristiansen

Annons

Det är ägarna bakom restaurang Fengsson Dumplings house i Lund som expanderar med ny restaurang och nytt koncept.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Annons

Annons

Annons

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy