Annons

Annons

Annons

Teknologkårens IF LTH Herr

Teknologkåren segrade mot Barrikaden på bortaplan

Text

Denna text är skapad av tidningens textrobot.

Annons

Teknologkåren vann onsdagens match borta mot Barrikaden i division 5 Skåne sydvästra herr i fotboll. I halvtid ledde laget med 1-0, en ledning som utökades i andra halvlek. Slutresultatet blev 3-1.

– Allting går emot oss för tillfället. Vi hade två i ribban och två i stolpen och missar rätt många bra lägen, samtidig tar de ledningen på sin enda chans och har nog inte mer än 4-5 avslut på hela matchen. Men det handlar om att göra flest mål så vi får jobbar hårdare på det, kommenterade Barrikadens tränare Andreas Nilsson.

Annons

Annons

Teknologkårens tränare Johan Malm:

– Väldigt skönt med sig säsongens första trea! Matchen kändes ganska jämn och det var mycket krigande och fysiskt spel där ute. Defensivt var vi stabila och spelmässigt växte vi in i den lite ryckiga matchbilden under framför allt andra halvlek. Men detta var en lagseger och det ska vi ta med oss!

Teknologkårens mål gjordes av Samuel Börjesson, Axel Rosvall Norrstam och Martin Sollenberg. Simon Andersson stod för Barrikadens enda mål.

För Barrikaden gör resultatet att laget nu ligger på tionde plats i tabellen, medan Teknologkåren är på sjunde plats.

I nästa match möter Barrikaden Turkisk Center FF hemma på tisdag 22 juni 19.00. Teknologkåren möter Lunds BoIS söndag 20 juni 13.00 hemma.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan