Annons

Annons

krönikaMat & Dryck

Anders Fagerström
Välj rätt vin till grillat

Detta skrivs i kvalmig värme på helt nykter kaluv fast med längtan efter en kall, kall Nastro Azzurro. Men, vem vet, kanske sitter du, käre läsare, och huttrar under regnet med en varm toddy när du nu läser detta julivinepos som skall handla om viner till grillen, som väl är det mest grabbiga ställe som gives i ett västvärldshushåll.

Det här är en krönika.Analys och värderingar är skribentens egna.

Uteliv med grill betyder att man kan ställa lite lägre krav på vinet än när man sitter inomhus, anser Anders Fagerström.

Bild: Peter Frennesson

Annons

Någon i min generation som minns Hyland Hörnas rimmade alfabet? Till bokstaven U hade någon tittare skaldat:

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy