Annons

Annons

Fotboll: FC Rosengård

LB07:s förra kapten klar för FC Rosengård

Mia Persson i LB07 2019.

Bild: Bildbyrån

Annons

FC Rosengård har gjort klart med LB07:s förra lagkapten Mia Persson. Den 30-åriga mittfältaren återvänder till svensk fotboll efter två säsonger med tjeckiska mästarlaget Slavia Prag. Kontraktet är på två år.

– Vi är otroligt glada att Mia valde oss när hon nu flyttar hem. Mia är rutinerad och har erfarenhet av spel ute i Europa med Slavia Prag. Hon har även ledaregenskaper som blir viktiga i höst när vi kommer spela många matcher, säger FC Rosengårds sportchef Therese Sjögran i ett pressmeddelande.

Mia Persson:

– Jag har valt att skriva på för Rosengård av många olika anledningar. De är, och har under en längre tid varit, ledande inom damfotboll i Sverige. Organisationen kring klubben och laget är väldigt professionell och det avspeglar sig i spelarna och deras prestationer. Här får jag förutsättningar att utvecklas till en ny nivå och den chansen vill jag ta.

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy