Annons

Annons

Annons

Fotboll: HIF

Andreas Granqvist ber om ursäkt efter krogbråk

HIF:s sportchef Andreas Granqvist har gått ut med en ursäkt på klubbens webbplats efter ett krogbråk under lördagskvällen.

Text

Ursäkten framförs efter att Kvällsposten och Expressen skrivit att ”en svensk tidigare landslagsstjärna” varit inblandad i ett krogbråk i samband med att en person blivit nekad inträde på en restaurang.

– Jag vill börja med att be om ursäkt till alla. Jag försatte mig själv i en situation som jag inte borde hamnat i där en högljudd verbal diskussion uppstod med en person jag känner. Tyvärr gick det för långt då en person i mitt sällskap hamnade i en dust med en ordningsvakt, säger Andreas Granqvist på HIF:s webbplats.

Annons

Annons

Han säger även i klubbens kommunikation att han har varit i kontakt med personen som han bråkat med, som enligt Granqvist är krogens ägare, och bett om ursäkt.

Klubbdirektör Joel Sandborg beklagar det inträffade.

– Andreas har under morgonen varit i kontakt med klubben, informerat om vad som inträffat och bett om ursäkt. Oavsett bakgrund ska en situation likt denna inte uppstå och i diskussion med Andreas har vi en samsyn på detta. Vi vill å klubbens vägnar be om ursäkt till alla supportrar, samarbetspartners och försäkra alla om att vi tillsammans arbetar för ett bättre samhälle på alla plan, säger han i klubbens uttalande.

HD och Sydsvenskan har utan framgång sökt Andreas Granqvist.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan