Annons

Annons

Annons

Malmö

Död person hittad i vattnet i Bulltoftaparken

En person hittades på onsdagen död i en damm på Bulltofta rekreationsområde. Ett större område spärrades av utav polisen, som senare meddelade att inget brott verkar ligga bakom händelsen.

Text

Bild: Maja Strömberg

Annons

Larmet kom in vid 15.30-tiden på onsdagseftermiddagen och polis, ambulans och räddningstjänst åkte till en damm i den östra delen av Bulltofta rekreationsområde.

– Vi fick in ett larm om drunkning och konstaterade på plats att det är en livlös person i vattnet, säger Gustaf Sandell, inre befäl på räddningstjänsten.

Räddningstjänsten hade vid 16-tiden lämnat platsen. Polisen tog över ärendet och åkte dit med en hundpatrull och ett antal vanliga patruller.

Annons

Annons

Bild: Patrick Persson

– Det är inget direkt som föranleder brottsmisstanke på platsen men vi vill ta det säkra före det osäkra. Det är allt jag kan säga om omständigheterna just nu med tanke på de anhöriga, sa polisens yttre befäl Mikael Paulsson.

Ett stort område spärrades av runt dammen och kriminaltekniker skickades dit. Strax innan klockan 21 meddelade polisen att det troligen inte ligger något brott bakom händelsen.

Mikael Paulsson, yttre befäl på polisen.

Bild: Maja Strömberg

Bild: Patrick Persson

Bild: Patrick Persson

Bild: Maja Strömberg

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan