Annons

Annons

Annons

Annons

Bong

Kultur
Vegetariska rätterna överraskar mest på Sushibaren

Det är svårt att få tag på bra sushi i Sverige men på Sushibaren i Malmö gör man mycket rätt.

Text: 

Det här är en recension.Analys och värderingar är skribentens egna.

De färdiga menyerna är billigare men Sushibarens kreativa kompositioner hittas snarare i omakasemenyn där en bit serveras i taget.

Bild: Lars Brundin

Annons

En gång i tiden var Sushibaren på Regementsgatan främst känd som det pyttelilla stället där VM-tvåan i sushi – Pontus Johansson – jobbade. Numera hittar man honom på Saiko vid S:t Knuts torg, men baren i Slottsstaden lever kvar. Med ny personal, men lika liten som förr.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Till toppen av sidan