Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Bong

Kultur
Vegetariska rätterna överraskar mest på Sushibaren

Det är svårt att få tag på bra sushi i Sverige men på Sushibaren i Malmö gör man mycket rätt.

Det här är en recension.Analys och värderingar är skribentens egna.

De färdiga menyerna är billigare men Sushibarens kreativa kompositioner hittas snarare i omakasemenyn där en bit serveras i taget.

Bild: Lars Brundin

Annons

En gång i tiden var Sushibaren på Regementsgatan främst känd som det pyttelilla stället där VM-tvåan i sushi – Pontus Johansson – jobbade. Numera hittar man honom på Saiko vid S:t Knuts torg, men baren i Slottsstaden lever kvar. Med ny personal, men lika liten som förr.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy