Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Kultur

Bong
Ömsint introduktion till kinesisk mat på Dubbel dubbel i Lund

Det är inte fullträff varje gång men tolkningarna av kinesiska klassiker är innovativa, skriver Bong.

Det här är en recension.Analys och värderingar är skribentens egna.

Rätterna kan köpas var för sig, men de flesta gäster väljer någon av avsmakningsmenyerna.

Bild: Peter Frennesson

Annons

När Göteborgskrogen Dubbel dubbel nyligen öppnade i Lund var det i form av ett gulligt, pastellfärgat tv-spel. Det är åtminstone så lokalen ser ut. Från bottenvåningens sicksack-randiga golv i rosa och plommonlila, avancerar man till nästa nivå via en trappa kantad av en lysande lök. På andra våningen sitter gästerna placerade antingen i blå och rosa bås eller vid småbord under kinesiska lyktor.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy