Annons

Annons

Kultur

Bong
Hemmakockskänsla på Osteria di là

Maten på den lilla italienaren på Davidshallstorg i Malmö är god, men det finns en del småsaker som stör.

Det här är en recension.Analys och värderingar är skribentens egna.

Att försöka äta både primo och secondo – och så en dolce på det är närmast självskadebeteende, konstaterar Bong. Portionsstorlekarna på Osteria di là är anpassade efter att man ska hålla sig till antingen eller.

Bild: Peter Frennesson

Annons

Eftersom Osteria Qui ligger i Slottsstaden, har Davidshallsversionen av restaurangen fått namnet Osteria di là. Osteria här och Osteria där, alltså. Det behöver inte vara mer komplicerat än så.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy