Annons

Annons

Annons

Kultur

Bong
Hemmakockskänsla på Osteria di là

Maten på den lilla italienaren på Davidshallstorg i Malmö är god, men det finns en del småsaker som stör.

Text: 

Det här är en recension.Analys och värderingar är skribentens egna.

Att försöka äta både primo och secondo – och så en dolce på det är närmast självskadebeteende, konstaterar Bong. Portionsstorlekarna på Osteria di là är anpassade efter att man ska hålla sig till antingen eller.

Bild: Peter Frennesson

Annons

Eftersom Osteria Qui ligger i Slottsstaden, har Davidshallsversionen av restaurangen fått namnet Osteria di là. Osteria här och Osteria där, alltså. Det behöver inte vara mer komplicerat än så.

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan