Annons

Annons

Annons

Annons

Fotboll: Malmö FF

MFF-podden: En ”fulseger” att bygga vidare på

Malmö FF:s insats i Borås imponerade inte, men 1–0-segern mot Elfsborg kan ändå ge föreningen ett skönt avstamp in i den sista tredjedelen av allsvenskan.

Text: 

Inbäddat innehåll

Max Wiman, Fredrik Hedenskog och Fredrik Lindstrand diskuterar betydelsen av Malmö FF:s seger i Borås. Var det bara tur, eller fanns det tecken på att den allsvenska formkurvan är på väg att vända?

Annons

Den långa skadelistan är nästa punkt på programmet. Wiman och Lindstrand berättar vilka spelare som är viktigast för MFF att få tillbaka i spel och varför.

Annons

Den för tillfället tunna truppen och hur den ska disponeras hänger intimt ihop med de närmast förestående uppgifterna – Örebro hemma i allsvenskan och Zenit St. Petersburg borta i Champions League. Finns det utrymme att vila spelare bara för vilans skull?

Därefter blir det en titt på det kommande CL-motståndet. Vad är Zenit för ett lag egentligen?

Till sist pratar podden om polisen, bengalerna och villkorstrappan med anledning av veckans oväntade besked – och följderna av detsamma – i Uppsala.

MFF-podden finns bland annat på Spotify, Soundcloud, Podcaster och Acast. Det går också bra att klicka sig till Itunes och lyssna. Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.

Annons

Annons

Till toppen av sidan