AnnonsNilssons Möbler och Inredning

Nilssons genom tiderna

Lokalerna på Storgatan.

Det som började som en liten möbelbutik hemma i villan vid Stadsparken i Svedala är idag ett välkänt familjeföretag med försäljning av möbler och inredning i hela Sverige. Det har skett många förändringar genom åren men den där äkta Nilssons-andan finns fortfarande kvar. Nu blickar företaget mot framtiden och tar nästa steg på tillväxtresan genom att byta namn till Nilssons Möbler och Inredning för att nå ut till ännu fler kunder.

1950-talet

Nisse Nilsson grundade familjeföretaget 1951 under namnet Nilssons Möbler och Gardinateljé. Han kom från en lång familjetradition av möbelsnickeri och reparation, men Nisse Nilsson trodde att framtiden låg i att köpa och sälja möbler. Sagt och gjort. Han öppnade butik hemma i villan som snabbt blev för liten och verksamheten flyttade till större lokaler på båda sidor om Storgatan.

Nisse Nilsson som barn tillsammans med sin far Eric Nilsson, de två längst ner till höger i bild. Eric drev då tapetserarverkstad så företagarandan fanns i blodet.

1970-talet

70-talet var en färgsprakande era, både när det gällde inredning och för Nilssons i Svedala som fortsatte att expandera. 1975 byggdes dagens butik som i 30 år har drivits vidare av sonen Lasse Nilsson. Mycket har hänt genom åren. Butiken har renoverats och byggts till allteftersom sortimentet och personalstyrkan har utökats. Möbelutställningen har kompletterats med ett säng- och trädgårdshus och en och annan guldklocka har delats ut. Grundtanken har dock bevarats genom all förändring. Här får du alltid ett vänligt bemötande och bra service.

Idag

Lasse och Axel Nilsson.

Nisse Nilssons starka framtidsvision lever vidare och 2019 belönades Nilssons nytänkande med priset Årets Möbelhandlare i Sverige med motiveringen att företaget erbjuder varor av hög kvalité och ger god kundservice. För att hänga med i den digitala utvecklingen har företaget utökat och byggt vidare på den redan framgångsrika e-handeln. Under det senaste året har verksamheten förstärkts med mer personal för att kunna hantera alla beställningar på nätet och säljer idag möbler till kunder i hela landet. I år fyllde Nilssons också 70 år vilket firades med en specialdesignad logga och en jubileumsfest för befintliga såväl som nya kunder.

I framtiden

Efter 70 år byter Nilssons i Svedala namn, o ch samtidigt logotype.

Nilssons i Svedala byter namn till Nilssons Möbler och Inredning och får en ny look. Detta för att kunna sprida Nilssons-andan till hela svenska folket nu när mycket försäljning sker på nätet. Butiken förblir dock oförändrad. Det är samma familjära atmosfär och bekanta ansikten som möter kunderna. En annan spännande nyhet är att Axel Nilsson, som är den tredje generationen Nilsson, kommer att inta en större roll i företaget och så småningom ta över taktpinnen.

Samma gamla Nilssons

Nilssons vill vara nära sina kunder, oavsett om de handlar på nätet eller i butiken. Personalen finns alltid till hands för att svara på frågor eller för att guida dig till ett lyckat inredningsbeslut.

- Namnbytet sker för att vi ska kunna expandera e-handeln och skapa fler arbetstillfällen, men ingenting kommer att förändras i butiken, försäkrar Axel Nilsson. Det är fortfarande samma glada gäng som tar emot och vi har lika mycket möbler att se, känna på och provsitta.

Fakta

Nilssons Möbler och Inredning

Nilssons möbler och Inredning hittar du på Östra Tvärgatan 1.

De har öppet sju dagar i veckan enligt följande: Måndagar: 10-19, Tis - Fre: 10-18, Lör - Sön: 11-16.
Vill du hellre handla i E-butiken gör du det via hemsidan här.

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Sydsvenskans redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på [email protected]
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy