AnnonsNilssons Möbler och Inredning

Nytt namn, nytt utseende, samma Nilssons

Michael Persson, butikschef Nilssons Möbler och Inredning.

Nilssons i Svedala byter namn till Nilssons Möbler och Inredning. För att fira detta på bästa sätt tillsammans med sina kunder, ställer de till med kalas i helgen. Då bjuds det på fika, grillad korv och unika rabatter på hela sortimentet. För små besökare med mycket spring i benen och barnasinnet kvar kommer det att finnas både hoppborg och godis.

- Vi har bytt namn och utseende, allt annat är sig likt, säger Michael Persson, butikschef. Anledningen till att vi har beslutat att byta namn är för att göra Nilssons tillgänglig för hela svenska folket nu när vi satsar på näthandeln som verkligen tagit fart under de senaste åren och blivit lika populär som butiken.

Numera finns kunderna inte bara i Svedala och södra Skåne, utan i hela landet, och därför har ortsnamnet tagits bort. Den nya logotypen fångar det nya Nilssons på ett modernt och elegant sätt utan att bryta mot arvet och den långa möbeltraditionen.

- Nilssons står för kvalitetsmöbler och inredning som håller över tid. Faktiskt så är den nya logotypen något av en återgång till det gamla och har inspirerats av den första logotypen som var handritad i blått och vitt, säger Michael Persson.

Mycket har hänt sedan Nisse Nilsson grundande familjeföretaget 1951, men den uppskattade Nilssons-andan som funnits med från början lever kvar. På Nilssons Möbler och Inredning hälsas du alltid med ett leende och de kunniga medarbetarna finns till hands för att hjälpa till eller bara småprata lite medan du inspireras av alla fina möbler i utställningen.

- Vi har världens bästa kunder, säger Michael Persson. Det är tack vare dem som vi har kunnat hålla igång i 70 år. Jag hoppas att de inte misstycker att Svedala har försvunnit ur företagsnamnet. Vi är fortfarande samma gamla Nilssons med hjärtat i Svedala.

Passa på att ta del av allt skoj och alla fina erbjudanden under helgen! Både befintliga och nya kunder hälsas varmt välkomna.

Den 2 & 3 oktober står dörrarna till butiken på Östra Tvärgatan 1 öppna för besökare mellan kl 11-16. Kom och fira med Nilssons Möbler och Inredning!

www.nilssonsmobler.com

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Sydsvenskans redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på [email protected]
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy