Annons

Annons

Fotboll: Malmö FF

MFF-podden: Det är väl ändå inte pengarna som spelar?

Malmö FF:s 0–4-förlust i St Petersburg är huvudnumret i avsnitt 259 av MFF-podden.

Fredrik Hedenskog, Fredrik Lindstrand och Max Wiman

Text

Max Wiman, Fredrik Hedenskog och Fredrik Lindstrand – den senare på plats i St Petersburg – sätter tänderna i Malmö FF:s andra gruppspelsmatch i Champions League.

Att det gick som det gick är en sak, men varför detta fokus på, framför allt från Jon Dahl Tomasson, inför matchen att Zenit har mer pengar än MFF? Vad betydde det för Malmös förberedelser?

Annons

Men MFF hade trots allt en bra halvtimme i första halvlek – berodde den på bra eget spel eller på att Zenit tog ett steg tillbaka?

Annons

Dessutom återkommer ett par favoritämnen: tystnad kring skador, domslut och VAR.

Efter Champions League-diskussionen vänder podden blicken mot allsvenskan och söndagens (även om det sägs lördag i podden…) MFF-match mot Mjällby, även känd som publikens återkomst. Vad betyder det för MFF att få spela inför en fullsatt Stadion i det här läget, efter smällen i Ryssland?

MFF-podden finns bland annat på Spotify, Soundcloud, Podcaster och Acast. Det går också bra att klicka sig till Itunes och lyssna. Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy