Annons

Annons

Fotboll: Malmö FF

MFF-podden: Vibbar från 2015

Malmö FF:s 0–1-förlust hemma mot Mjällby står i fokus i avsnitt 260 av MFF-podden. Lyssna här!

Fredrik Hedenskog, Fredrik Lindstrand och Max Wiman

Text

Publiken var tillbaka, men MFF var inte på festhumör. Den stora frågan är varför? Max Wiman, Fredrik Hedenskog och Fredrik Lindstrand diskuterar hur MFF kunde uppträda så slarvigt och och stundtals ofokuserat när laget hade chans att återta serieledningen och konstaterar att det hela påminner om 2015, då MFF inte orkade mobilisera i guldstriden parallellt med Europaspelet.

Annons

Podden tittar till läget i både topp- och bottenstriden och hinner också med ett landslagssvep innan det blir ett avslutande samtal om Egon ”Todde” Jönsson, den legendariske MFF-spelaren och lagledaren som, om han fortfarande var i livet, skulle ha fyllt 100 år den 8 oktober.

Annons

MFF-podden finns bland annat på Spotify, Soundcloud, Podcaster och Acast. Det går också bra att klicka sig till Itunes och lyssna. Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy