Annons

Annons

Fotboll: Malmö FF

MFF-podden: Därför är Östersund viktigare än Chelsea

Lyssna på avsnitt 261 av MFF-podden här!

Fredrik Hedenskog, Fredrik Lindstrand och Max Wiman

Text

Max Wiman, Fredrik Hedenskog och Fredrik Lindstrand är tillbaka och pratar om ett helt gäng ämnen i avsnitt 261 av MFF-podden.

Först ut är Svenska cupen och MFF:s 5–1-seger över Onsala. Vad betyder vinsten? Vad kan MFF ta med sig? Varför var det så lite publik?

Annons

Därefter snackas det VM-kval. Med tonvikt dels på Anel Ahmedhodzics och Adi Nalics framfart för Bosnien, dels på Sergio Peña och de märkliga turerna kring kvalspelet i Sydamerika.

Annons

Därefter riktas blickarna mot Östersund och den allsvenska omstarten – och varför den matchen är viktigare än Champions League-mötet med Chelsea på onsdag.

Men det blir såklart CL-snack också. Hur mycket bättre är Chelsea jämfört med laget som mötte MFF 2019? Och vad kan MFF göra för att överhuvudtaget ha ett hopp om att ta poäng på Stamford Bridge?

MFF-podden finns bland annat på Spotify, Soundcloud, Podcaster och Acast. Det går också bra att klicka sig till Itunes och lyssna. Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy