Annons

Annons

Nattens nyheter

Snabbkoll på nattens nyheter

Detta hände när du sov.

Misstänkt skottlossning vid Värnhem

Polisen ryckte på onsdagskvällen ut till en misstänkt skottlossning på Värnhem. Skott ska ha avlossats vid en lägenhet. En kvinna som bor nära skadads lindrigt. I samband med att fönstret gick sönder så fick kvinnan glas på sig. Hon behövde inte åka till sjukhus.

Man i 20-årsåldern skjuten i Helsingborg

I samband med en skottlossning på Närlunda i Helsingborg natten till torsdag har en person skadats och förts till sjukhus med livshotande skador. Personen ska ha blivit skjuten i anslutning till en gångtunnel.

Kraftig explosion i Helsingborg

En kraftig explosion inträffade på Bruksgatan i Helsingborg i natt. Räddningstjänsten åkte på larmet och kom fram 01.13. Då kunde man konstatera att det fanns krossat glas från rutor som förstörts i explosionen.

Annons

Annons

Fem döda i Norge – dansk medborgare gripen

Fem personer har dödats och två har skadats av en man med pilbåge som angripit människor i norska Kongsberg. En misstänkt gärningsman har gripits. Under natten gick polisen ut med att det handlar om en dansk medborgare som enligt försvarsadvokaten samarbetar med polisen.

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy