AnnonsNilssons Möbler och Inredning

Sov gott i vinter med en säng från Nilssons

I helgen är det återigen dags för den årliga sänghelgen på Nilssons Möbler och Inredning. Då kan du ta del av massor med festligheter, generösa rabatter och en fantastisk service. Dessutom finns representanter från alla säng- och madrassmärken på plats för att ge experthjälp och handfasta råd.

Michael Persson, butikschef på Nilssons Möbler och Inredning.

– Detta är ett utmärkt tillfälle att prova ut en ny säng som passar perfekt för just dig, säger Michael Persson, butikschef på Nilssons Möbler och Inredning. Det kommer att finnas möjlighet att prata med våra noggrant utvalda leverantörer och få förstahandsinformation om de senaste produkterna. Dessutom får alla som handlar en säng eller madrass under helgen dra ett guldkuvert som innehåller rabatter på upp till 50%.

Ingenting är så viktigt för nattsömnen som att välja rätt madrass och säng. Nilssons Möbler och Inredning har ett brett utbud av sängar och madrasser i olika prisklasser. Flera av kollektionerna är Svanen-märkta, vilket betyder att möbeln har så liten miljöpåverkan som möjligt, samt astma- och allergimärkta.

– Vi väljer ut leverantörer baserat på kvalitet, inte kvantitet. Vi vill hellre att kunderna ska kunna sova gott i sängarna under många år än att de måste byta ut madrasserna ofta. Vi strävar alltid efter att hitta den bästa kroppsliga och sömnmässiga lösningen för kunden, säger Michael Persson.

Samtliga leverantörer är skandinaviska och arbetar aktivt för att göra produktionen så hållbar som möjligt, när det gäller att begränsa transportsträckor såväl som i val av material. Samtidigt som de även är snygga, moderna och bekväma.

– I sänghuset har vi ramsängar, kontinentalsängar, ställbara sängar, madrasser i flera olika storlekar och material samt en massa sängbord. Våra medarbetare besitter stor kunskap och är experter på ställbara sängar som är vår mest populära sängtyp med ett flertal smarta funktioner. Många upplever att de får en bättre nattsömn när de går över till en ställbar säng eftersom den enkelt kan anpassas efter din kropp och behov, förklarar Michael Persson.

Från att endast ha haft några madrasser i butiken har Nilssons Möbler och Inredning sedan flera år tillbaka en komplett sängutställning på 700 kvadratmeter där du kan hitta allt till sovrummet.

– Vi på Nilssons ser fram emot att presentera höstens fina utställning för våra kunder under sänghelgen. Dessutom är det otroligt roligt att se hur glada alla blir när de öppnar sina guldkuvert. Vi förväntar oss några riktigt fina rabatter, avslutar Michael Persson.

Kom och fira in vintern med Nilssons Möbler och Inredning när den årliga sänghelgen går av stapeln den 16-17 oktober! Butiken och sänghuset hittar du på Östra Tvärgatan 1, Svedala. Besökare välkomnas mellan klockan 11-16.

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Sydsvenskans redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på [email protected]
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy