AnnonsCaroli

Premiär för Skånes nya outletdestination

I höst blir Caroli det första köpcentret i Skåne som kan stoltsera med lyxiga varumärken till fyndpriser när Nordic Outlets Malmö slår upp portarna den 29 oktober. Det här är den senaste satsningen i Carolis långsiktiga strategi att återuppliva köpcentret och kvarteret runtomkring.

Martin och Christian på Nordic Outlets i Malmö.

– Det här är en fantastisk möjlighet för Nordic Outlet att etablera sig i Malmö, säger Christian Larsson, projektledare för Nordic Outlets Malmö. Caroli har ett centralt läge med parkering och bra förbindelser till resten av Skåne och Danmark. Vi har redan testat konceptet på flera andra platser i Sverige med mycket gott resultat, så vi vet att det fungerar. Men detta är det absolut största projektet hitintills.

Outletkonceptet, som är unikt i sitt slag, bygger på att erbjuda premiumvarumärken med upp till 70 procent rabatt. Sortimentet är en spännande mix av mode, sport, accessoarer och skor för både vuxna och barn. Det finns något för alla smaker och stilar.

– Känslan när du stiger över tröskeln kommer att vara densamma som i vilken kvalitetsbutik som helst, säger visual merchandising manager Martin Erlandsson, som ansvarar för det visuella i butiken. Det är en exklusiv miljö där du hittar starka varumärken.

Med en yta på drygt 4 000 kvadratmeter kommer ouleten att innehålla ett dussin olika varumärken som blir till separata butiker med öppen planlösning och gemensam kassa.

– Vi har blåst ut alla inre väggar, säger Martin Erlandsson. Just nu är vi i full färd med att sätta upp skyltning och annan inredning i en helt ny design som vi har tagit fram för att passa Carolis lokaler. De två stora kassadiskarna är redan på plats. Butiken har en industriell känsla och gott om utrymme för att gå runt och titta, ensam eller i grupp.

Christian och Martin på Nordic Outlets i Malmö.

Konceptet är levande, vilket betyder att Nordic Outlets Malmö kommer att vara i ständig förändring. Sortimentet uppdateras och anpassas efter säsong och kundernas önskemål. Det finns alltid nya och fräscha produkter att upptäcka, oavsett hur ofta du besöker butiken.

– Vi är oerhört glada över att ha lockat hit en sådan tongivande hyresgäst, säger Rufus Björk, fastighetsförvaltare på Klövern som äger Caroli. Det är en av de största enskilda etableringarna inom handel i Sverige under 2021, och kommer att locka besökare från hela Skåne och Köpenhamnsområdet. I en tid då många andra alltmer övergår till e-handel, storsatsar Caroli på en fysisk butik där både långväga besökare och de som bor i kvarteret kan stråla samman.

Den nya outletdestinationen kommer återigen att sätta Caroli på shoppingkartan och dra till sig stora mängder besökare året runt. Något som gynnar hela köpcentret och kvarteret runtomkring. Nordic Outlets Malmö passar väl in i Carolis nya varumärkesstrategi som syftar till att skapa en unik plats "Där grannar möts", det vill säga en hemtrevlig miljö där människor kan strosa runt i de olika butikerna, stanna och ta en fika eller inspireras av nya smaker, trender och stilar.

– Vi är peppade inför invigningen och ser fram emot att få erbjuda Carolis besökare riktigt bra kvalitetsprodukter till kraftigt reducerade priser. Vår förhoppning är att Caroli blir en ny mötesplats och det självklara valet när man ska åka och handla, avslutar Christian Larsson.

Den 29 oktober slår Nordic Outlets Malmö upp portarna för första gången. Missa inte chansen att vara först över tröskeln! Gå in på Carolis hemsida för att se vad mer som är på gång i höst.

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Sydsvenskans redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se
Till toppen av sidan