Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Kultur

Bong
Skickligt grillat kött – men klyddigt koncept

På Kol & Cocktails får man sätta samman sin egen måltid.

Det här är en recension.Analys och värderingar är skribentens egna.

Köttet står i fokus på Kol & Cocktails i Malmö.

Bild: Peter Frennesson

Annons

På Kol & Cocktails har man inte begränsat inredningsbudgeten. Grön granit, Thonet-stolar och loungemöbler i ljust skinn är bara några av de detaljer som präglar atmosfären. Men så är detta också en restaurang som serverar wagyubiff för 6 450 kronor kilot. Det kräver sin miljö.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy