Annons

Annons

Annons

Annons

Kultur

Bong
Man blir uppspelt av gatumaten på Art of Spices

Nu känns det inspirerande att äta indiskt i Malmö igen.

Text: 

Det här är en recension.Analys och värderingar är skribentens egna.

Den klassiska rätten chicken vindaloo så som den ser ut på Art of Spices på Bergsgatan i Malmö.

Bild: Peter Frennesson

Annons

När Roshani Jonnalwar öppnade sin första indiska restaurang för två år sedan låg den i en trång källarlokal på Rådmansgatan. Där lagade hon vegetarisk gatumat utifrån sin homeopatiska övertygelse om kryddornas positiva inverkan på kroppen.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Till toppen av sidan