Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Kultur

Bong
Man blir uppspelt av gatumaten på Art of Spices

Nu känns det inspirerande att äta indiskt i Malmö igen.

Det här är en recension.Analys och värderingar är skribentens egna.

Den klassiska rätten chicken vindaloo så som den ser ut på Art of Spices på Bergsgatan i Malmö.

Bild: Peter Frennesson

Annons

När Roshani Jonnalwar öppnade sin första indiska restaurang för två år sedan låg den i en trång källarlokal på Rådmansgatan. Där lagade hon vegetarisk gatumat utifrån sin homeopatiska övertygelse om kryddornas positiva inverkan på kroppen.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy