Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Nattens nyheter

Snabbkoll på nattens nyheter

Detta hände när du sov.

Kommission vill se åtal för folkbrott

Gambias sannings- och försoningskommission rekommenderar att regeringen åtalar ett antal personer för brott som begåtts under den tidigare diktatorn Yahya Jammeh. Sanningskommissionen TRRC:s ordförande Lamin Sise säger att rapporten namnger de som "bär det största ansvaret för övergrepp och kränkningar av mänskliga rättigheter".

Annons

Annons

Fortsatt oroligt i Salomonöarna

För tredje dagen i rad rapporteras det om protester och upplopp i Stillahavsnationen Salomonöarna. Byggnader har satts i brand och affärer plundrats i huvudstaden Honiara. Polis uppges skjuta varningsskott för att försöka skingra folkmassorna.

Nedåt på Asiens börser

Asiens ledande börser inledde handelsdagen på minus, i linje med en säljtrend på asiatiska börser efter upptäckten av en ny variant av coronaviruset som oroar världen. I Tokyo sjönk Nikkei 225-indexet 0,7 procent i morgonhandeln, medan det bredare Topixindexet tappade 0,6 procent.

Brasiliansk OS-höjdare dömd för mutbrott

Carlos Arthur Nuzman, som i mer än 20 år ledde den brasilianska olympiska kommittén och var chef för Rio-OS organisation, har dömts till över 30 års fängelse för mutbrott.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy