Annons

Annons

Annons

Annons

Sydsvenskans finaste pepparkakshus

”Amatörerna är de riktiga proffsen när det gäller pepparkakshus”

När det kommer till pepparkakshus så är det lekmännen som ska vara i rampljuset. Det menar konditorn Pierre Fahlman som tar plats i tidningens pepparkakshusjury och samtidigt bjuder på en del handfasta tips.

Text: 

Pierre Fahlman har ett liv i konditorbranschen. Men när det kommer till pepparkakshus står han sig slätt. Det är de obetalda entusiasterna som gör det bäst.

Bild: Emil Langvad

Annons

Pierre Fahlman var i konditorbranschen i 40 år. Fast egentligen har ju yrket alltid funnits med, då han och brodern Mikael växte upp i och tog över familjeföretaget med anor från 1914. När han nu lämnat klassiska Fahlmans konditori på Kullagatan i Helsingborg axlar han ett tungt uppdrag i HD-Sydsvenskans jury vid årets pepparkakshustävling.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Till toppen av sidan