Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Sydsvenskans finaste pepparkakshus

”Amatörerna är de riktiga proffsen när det gäller pepparkakshus”

När det kommer till pepparkakshus så är det lekmännen som ska vara i rampljuset. Det menar konditorn Pierre Fahlman som tar plats i tidningens pepparkakshusjury och samtidigt bjuder på en del handfasta tips.

Pierre Fahlman har ett liv i konditorbranschen. Men när det kommer till pepparkakshus står han sig slätt. Det är de obetalda entusiasterna som gör det bäst.

Bild: Emil Langvad

Annons

Pierre Fahlman var i konditorbranschen i 40 år. Fast egentligen har ju yrket alltid funnits med, då han och brodern Mikael växte upp i och tog över familjeföretaget med anor från 1914. När han nu lämnat klassiska Fahlmans konditori på Kullagatan i Helsingborg axlar han ett tungt uppdrag i HD-Sydsvenskans jury vid årets pepparkakshustävling.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy