Annons

Annons

Annons

Annons

Kultur

Bong
Efter pizzan på Dal Sud mår man prima även resten av kvällen

Här hittar man sitt nästa stamställe.

Det här är en recension.Analys och värderingar är skribentens egna.

Pizzan på Dal Sud i Malmö är av den napolitanska modellen. Här en Inferno med tomat, salami, oliver, 'nduja, mozzarella och basilika.

Bild: Peter Frennesson

Annons

Bong är Sydsvenskans krogkritiker.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Till toppen av sidan