Annons

Annons

Annons

Fettisdagen

Grädden på mandelmoset gör fastlagsbullen komplett

En vit klick ger fastlagsbullen sin personlighet då den bidrar till både utseende och smak. Men varför vispar någon ett hjärta och andra skippar spritsen?

Text: 

Zandra Elenmo och Sabrine El Dakak är vana spritsare vid det här laget. Men när de började jobba med semlor tycker både att det var grädden som var den stora utmaningen. "Nu tänker jag inte så mycket, det går av bara farten, säger Zandra Elenmo.

Bild: Lars Brundin

Annons

Grädden är på ett sätt den enklaste beståndsdelen i fastlagsbullen. Den består av en ingrediens.

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan