Annons

Annons

Annons

Fotboll: MFF herr

MFF-podden: Femettor i skuggan av kriget

Kriget i Ukraina påverkar mycket i vår tillvaro just nu. Det gäller även fotbollen och Malmö FF och blir tillsammans med gruppspelet i Svenska cupen ett naturligt inslag i avsnitt 275 av MFF-podden.

Inbäddat innehåll

Max Wiman, Fredrik Hedenskog och Fredrik Lindstrand är återsamlade i studion för att prata om Malmö FF. I skuggan av kriget i Ukraina har MFF tagit två 5–1-segrar i cupen och bland det som gjort avtryck finns Veljko Birmancevics skyhöga toppar, Hugo Larssons överraskande spel, gåtan Adi Nalic, Matej Chalus tröga start och fortsatta frågetecken kring nummer 9-positionen. Podden blickar också framåt mot gruppfinalen mot Värnamo – vad behöver MFF leverera för att känna sig bekväma efter matchen?

Annons

Annons

Därefter kretsar samtalet kring de fotbollsmässiga följderna av kriget i Ukraina. Vad händer med spelarna i ryska ligan? Går det ens att betala ryska klubbar? Spelar Dennis Hadzikadunic i MFF i vår?

MFF-podden finns bland annat på Spotify, Soundcloud, Podcaster och Acast. Det går också bra att klicka sig till Itunes och lyssna. Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan