Annons

Annons

Annons

krönikaMaten och vi

Jens Almqvist
Mat och matematik – hur gör ni när notan kommer in?

Text

Det här är en krönika.Analys och värderingar är skribentens egna.

Göra upp notan – inte alltid lätt.

Bild: Staffan Claesson/Scanpix/TT

Annons

En höstkväll i Kockums renoverade industrilokaler. Känslan i väggarna, den gemytliga stämningen och nivån på mat och dryck väckte en känsla av New York eller Paris. Förgyllda av livets guldkant glimmade sällskapet i kapp med varandra – sen kom notan in.

0 kren månad

Sydsvenskan Digital 1 mån

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 149 kr/månad. Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digital

  • Alla nyheter på sydsvenskan.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan