Annons

Annons

Annons

Fotboll: MFF herr

MFF-podden: Klasskillnad i klassikermötet

Lyssna på avsnitt 283 av MFF-podden här!

Inbäddat innehåll

Max Wiman, Fredrik Hedenskog och Fredrik Lindstrand är tillbaka i studion för att prata igenom MFF:s två senaste matcher – 0–0 i Värnamo och 1–0 mot IFK Göteborg. Med tonvikt på den senare, eftersom det inte finns så mycket att säga om den första…

Annons

Annons

Spelet mot Göteborg imponerade, inte minst den första timmen. Bland samtalsämnena finns Milos Milojevics lyckade taktik, Oscar Lewickis mångsidighet (igen), Sören Rieks inställning, Ola Toivonens skicklighet, Sergio Peñas spetskompetens och Jo Inge Bergets löpstyrka.

Ett insläppt mål på fem matcher imponerar också och podden försöker sätta fingret på vad det är som har förbättrats i försvarsspelet.

Men det finns också en del orosmoln på MFF-himlen. Till viss del handlar det om det ganska magra målskyttet, men framför allt om skadorna. Vad innebär det att Adi Nalic, Anders Christiansen och Isaac Kiese Thelin dras med skador i varierande grad?

Avslutningsvis blickar podden fram emot MFF:s stundande toppmöte i Stockholm. Hur bra är Hammarby egentligen? Och hur kommer MFF att ställa upp?

Bonussnack: Vad är grejen med MFF:s tredjeställ?

MFF-podden finns bland annat på Spotify, Soundcloud, Podcaster och Acast. Det går också bra att klicka sig till Itunes och lyssna. Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan