Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Dygnet Runt

Hotell, restaurang, matbar och livsbalans – så ska Daniel Berlin förnya sig

Utsikten över Östersjön gjorde att Daniel Berlin insåg att han hamnat rätt. Nu berättar den skånske Michelinkocken för Sydsvenskan om den nya restaurang- och hotellsatsningen på Österlen, om hur de senaste två åren fått honom att förändras och hur han nu vill skapa en helt annan sorts arbetsplats.

I juni 2020 meddelade Daniel Berlin att han skulle stänga sin prisade restaurang i Skåne Tranås. Två år senare är det dags att starta ett nytt kapitel – även denna gång på Österlen.

Bild: Miriam Preis

Annons

Några veckor in i 2022 stod Daniel Berlin på en gård utanför Gislövshammar i Österlen och blickade ut över havshorisonten. Han och hans tre skånska anonyma affärspartners hade varit på flera fastighetsvisningar på Österlen, men inget liknade detta.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy