Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Kultur

Bong
På Grimal kommer ytan i första hand, och smaken i andra

Men vi trivs bra i matsalen på denna franska Köpenhamnkrog.

Det här är en recension.Analys och värderingar är skribentens egna.

"Det skotska ägget, delat i två halvor, är inte bara fotogeniskt utan även fingertoppskänsligt tillagat", skriver Bong.

Bild: Peter Frennesson

Annons

Bong är Sydsvenskans krogkritiker.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy