Annons

Annons

Annons

Malmö

Man försökte stjäla bil – med barn i baksätet

När föraren gick ur bilen på parkeringen passade en främmande man på att hoppa in och försöka köra iväg. I bilen satt förarens partner och barn. Den 25-årige mannen greps på plats av polisen.

Text

Delar av barnfamiljen satt kvar i den bil som mannen försökte sno. Han greps därför för försök till olaga frihetsberövande.

Bild: Johan Nilsson/TT

Annons

Tidigt på lördagsmorgonen tog en barnfamilj avfarten från Yttre Ringvägen, för att svänga in till restaurangerna vid trafikplats Lockarp. Föraren klev ur bilen på parkeringen medan hans partner och barn satt kvar.

Plötsligt hoppade en okänd 25-årig man in på förarplatsen och satte sig till rätta för att köra iväg, med barn och en förälder i bilen. Han hann dock inte sitta där särskilt länge förrän föraren kom tillbaka och slet ut honom.

Annons

Annons

25-åringen försökte därefter lämna platsen, men blev stoppad av föraren som höll kvar honom – samtidigt som familjen larmade polis. När polisen kom till platsen greps mannen, som fick åka radiobil till arresten.

Det visade sig att mannen strax innan även försökt ta sig in i en annan bil på samma parkeringsplats.

25-åringen misstänks för två fall av försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel, olaga frihetsberövande samt ringa narkotikabrott.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan