Annons

Annons

Annons

Annons

Vellinge

Ekebo Gård får restaurang med närproducerat fokus

Enkelt, närproducerat och eftertänksamt. Det är ledorden när Björn Bergh till hösten öppnar gourmetrestaurang på Ekebo Gård i Gessie. – Vi kör verkligen jord till bord-stilen och hoppas bli en samlingspunkt mellan orterna i området.

Text: 

Björn Bergh har lång erfarenhet inom restaurangbranschen. Nu öppnar han nytt i Gessie - med fokus på närproducerad mat och enkla recept.

Bild: Peggy Rooke

Annons

Björn Bergh pekar ut över gårdsplanen på Ekebo gård. Här ska den nya verksamheten snart ta form - till hösten förvandlas en av längorna till en gourmetrestaurang.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Till toppen av sidan