Annons

Annons

Annons

Fotboll: MFF herr

MFF-podden: Vem ska träna laget – och när?

Malmö FF har spelat fyra matcher sedan Milos Milojevic fick sparken. Frågan är nu vem som ska ta över tränarjobbet permanent – och hur akut behovet är.

Inbäddat innehåll

Max Wiman, Fredrik Hedenskog och Kent Leijon Jönsson sammanstrålar digitalt för att diskutera Malmö FF:s senaste insatser och inte minst den ständiga motsättningen mellan att bygga på sikt och att vinna här och nu. Det ger upphov till ett antal frågor:

Annons

Annons

• Märks det nån skillnad på MFF före och efter Milojevic?

• Hur akut är tränarsituationen? Ska MFF leta en ny tränare nu till varje pris, eller låta Andreas Georgson köra vidare tills han själv har hittat helt rätt person?

• Vilka spelare är på väg bort? Med tanke på det stora inflödet under sommaren är det rimligt att tro att det inte finns plats för alla att vara kvar.

Avslutningsvis delar Max Wiman och Kent Leijon Jönsson med sig av minnen av och anekdoter kring Ingemar Erlandsson, MFF-trotjänaren som gick bort i förra veckan.

MFF-podden finns bland annat på Spotify, Soundcloud, Podcaster och Acast. Det går också bra att klicka sig till Itunes och lyssna. Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan