Annons

Annons

Annons

Fotboll: MFF herr

MFF-podden: Nu får det vara nog!

Läktarskandalen i Europa League står i självklart fokus när MFF-podden sammanfattar intrycken från Malmö FF:s matcher mot Union Berlin och IFK Värnamo.

Inbäddat innehåll

Max Wiman, Fredrik Hedenskog och Kent Leijon Jönsson sammanstrålar digitalt för att först och främst prata om det som inträffade på Stadion under Europa League-matchen mellan Malmö FF och Union Berlin.

Annons

Annons

Inledningsvis ger Kent en skildring av ”matchförberedelserna” på Unions läktarsektion. Därefter följer en diskussion om det som hände och de beslut som fattades.

Var det rätt att spela färdigt matchen? Hur ska sånt här undvikas i framtiden? Finns det lösningar? Vilka straff kommer Uefa att ge?

Efter Europablocket vänder podden blickarna mot allsvenskan och det faktum att MFF efter uppehållet har spelat tre hela matcher utan att göra mål.

Hareide-energin har försvunnit och problemen från vår och sommar har kommit tillbaka. Så frågan är vilka förändringar som behöver göras i spelartruppen, oavsett vem som tränar MFF 2023.

Avslutningsvis försöker podden en riktigt svår fråga: Vad har MFF:s supportrar att se fram emot resten av fotbollsåret 2022?

MFF-podden finns bland annat på Spotify, Apple podcasts, Google podcasts och Acast och hostas på Pod Space. För den som gillar RSS-flöden gäller https://feed.pod.space/mffpodden

Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan