Annons

Annons

Annons

Fotboll: MFF herr

MFF-podden: Ola Toivonen om tränarkarusellen, karriärens slut och MFF:s framtid

Ola Toivonen gästar Sydsvenskans studio i avsnitt 302 av MFF-podden och delar med sig av sina synpunkter på hur Malmö FF skötte tränarfrågan under 2022 – och vad föreningen behöver framåt.

Text

Inbäddat innehåll

Max Wiman och Fredrik Hedenskog får sällskap i studion av Ola Toivonen, som gör sin sista vecka som fotbolls- och MFF-spelare.

Med en hel karriärs erfarenhet att ösa ur får Toivonen analysera vad som gick snett för MFF 2022. Det handlar om skador, marginaler – och tränarfrågan:

Annons

Annons

”Det är bara att kolla: vi har inget bra poängsnitt efter att Milos blev sparkad. Skulle man haft mer tålamod från styrelsen och den sportsliga ledningen? Antagligen.”

I avsnittet pratar Ola Toivonen också om vad han tycker att MFF ska leta efter hos nästa tränare, besvikelse över utebliven speltid, hur han ser på den känsloladdade karriärfinalen mot moderklubben Degerfors och vad han kommer att sakna och inte sakna när han vaknar på måndag.

MFF-podden finns bland annat på Spotify, Apple podcasts, Google podcasts och Acast och hostas på Pod Space. För den som gillar RSS-flöden gäller https://feed.pod.space/mffpodden

Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan