Annons

Annons

Annons

Fotboll: MFF herr

MFF-podden: Sanningar och konsekvenser

Vem sa vad i Malmö FF 2022 – och varför? MFF-podden utvärderar den sportsliga ledningen och styrelsen genom att gå igenom utvalda citat från året.

Inbäddat innehåll

Varför blev inte MFF det mest vältränade laget i Skandinavien, som Milos Milojevic ville? Vad avsåg Anders Pålsson när han sa ”Vi är stabila, vi är långsiktiga” efter cupfinalen? Hur ska man tolka Anderas Georgson? Betyder det nåt att Daniel Andersson medgav att både trupp och värvningar hade brister?

Annons

Annons

Dessa frågor, och många fler, diskuterar Max Wiman, Fredrik Hedenskog och Fredrik Lindstrand i avsnitt 304 av MFF-podden.

Dessutom (och inledningsvis): cirkus Rydström. Hur ska man tolka det som har sagts och – kanske ännu viktigare – det som inte har sagts?

Något snack om Anton Tinnerholm blir det dock inte, eftersom avsnittet spelades in ett par timmar innan MFF meddelade att Tinnerholm återvänder.

MFF-podden finns bland annat på Spotify, Apple podcasts, Google podcasts och Acast och hostas på Pod Space. För den som gillar RSS-flöden gäller https://feed.pod.space/mffpodden

Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan