Annons

Annons

Annons

Kultur

Bong
Spill gör schysst vardagsmat av det som skulle kastas

Men köket måste bli lite vassare, anser Bong.

Text

Det här är en recension.Analys och värderingar är skribentens egna.

Färsbiffar med rostad kål och sauterad brysselkål, potatisstomp, gräddsås och lingon – en variant på färsbiff på Spill i Malmö.

Bild: Peter Frennesson

Annons

Bong är Sydsvenskans krogkritiker.

0 kren månad

Sydsvenskan Digital 1 mån

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 149 kr/månad. Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digital

  • Alla nyheter på sydsvenskan.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan