Annons

Annons

Annons

Malmödarlings

Lyssna: Broderikomikern med 160 000 följare på Instagram ska göra bok

Hon började brodera som ett sätt att hantera sin utmattning. Men de broderade textbudskapen blev enormt populära på Instagram och i vår kommer en bok på temat. I dagens avsnitt av ”Malmödarlings” möter ni broderikomikern Gisela Ståle som står bakom Instagramkontot Brodera ut texten.

Text

Inbäddat innehåll

Malmödarlings är en podd om en speciell stad och människorna som gör den speciell. Du kan lyssna i spelaren ovanför, eller där du lyssnar på dina poddar.

Annons

160 000 följare på Instagram. I Malmö måste man upp i nivån Malmö FF och Anonymouse för att ha så många följare. Eller så ska man vara Gisela Ståle.

Annons

En Malmöbo som när hon drabbades av utmattning i läraryrket vände sig till broderi för att slappna av.

– När jag började brodera var jag verkligen på botten. Jag hade varit sjukskriven, men jobbat i perioder. Jag visste bara att jag ville ha något att bli uppslukad av, säger Gisela Ståle i ”Malmödarlings”.

Gisela Ståle.

Bild: Hussein El-alawi

Hennes broderade textbudskap på Instagramkontot Brodera ut texten har nått in i hjärtat på många.

I ”Malmödarlings” berättar hon om vägen från utmattning till Instagramsuccé, om sina egna favoritbroderier, om sitt kartotek av över tusen broderier och om så om det nya bokprojekt hon nu jobbar med.

– Det kommer en bok på Bonnier Fakta i maj, avslöjar Gisela Ståle för ”Malmödarlings”.

Hör Gisela Ståle berätta om vägen från utmattning till Instagramsuccé. Lyssna på det senaste avsnittet av Malmödarlings.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan