Annons

Annons

Annons

Innebandy: SSL (d)

Två tappade poäng för Lund efter kvittering i slutsekunderna

Lund hade chansen att skaffa sig en välbehövlig lucka till Åkersberga i kampen om slutspelsplatserna, men trots ledning 4–3 med bara 17 sekunder kvar fick laget nöja sig med en poäng. Istället var det Åkersberga som knep extrapoängen och närmade sig i tabellen.

Text

– Vi kom inte upp i nivå idag. Vi skapade lägen, men måste ju sätta dem också och vi lät dem göra lite för enkla mål på oss, konstaterade en besviken Anna Nilsson, lagkapten i Lund, i Sydsvenskans sändning.

Det var en svängig match där Lund började bäst men inte lyckades få hål på ett kompakt Åkersberga. Istället var det hemmalaget som kunde gå upp till 2–0 och 3–1 innan Lund till slut utjämnade med bara en sekund kvar av andra perioden.

Annons

Annons

När Minna Karlsson satte 3–4 åtta minuter in i sista och dessutom var nära att göra 3–5 några minuter senare, såg det ljust ut för Lund. Men en sen kvittering satte käppar i hjulet.

Efter en mållös förlängning blev istället Åkersbergas Isabel Balzano matchhjälte i straffläggningen.

– Jag tycker ändå vi var ganska rejäla i närkampsspelet, som vi ska vara, men domarna tillät det inte. Sedan släppte vi tyvärr till chanser i slutet. Vi ser det mer som två förlorade poäng än en vunnen idag, sa Anna Nilsson.

Inbäddat innehåll

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan