Annons

Annons

Annons

Innebandy: SSL (d)

Tuff avslutning för Malmö efter förlust i sexpoängsmatch

Malmö FBC förlorade den mycket viktiga sexpoängsmatchen mot Kalmarsund och får nu en tuff väg mot slutspel. Matchen slutade 4–2 efter att ett ineffektivt Malmö haft svårt att förvalta sina chanser.

Text

– Det måste vi göra bättre, annars går det inte att vinna. Vi vann skottstatistiken i första perioden till exempel, men sköt mycket utanför. Och vi borde kunnat hitta ännu bättre lägen, tyckte tränaren Patric Johansson i Sydsvenskans sändning.

Kalmarsund hade 1–0 efter första perioden, men Malmö var väl så bra. Lite chockartat kom också 2–0 bara sekunder in i andra perioden och sedan kröp Malmö aldrig närmare än underläge med två mål. Hemmamålvakten Thea Ekholt gjorde en stark insats.

Annons

Annons

Malmö FBC har nu fem poäng upp till Kalmarsund och Endre, men fortsatt ett och två och tre poäng ner till lagen närmast under strecket. Dock med en tuff avslutning, Malmö ska möta seriesuveränen Thorengruppen härnäst och därefter tvåan Pixbo, innan nedflyttningslaget Nacka i sista.

– Vi kan bara ta oss an de matcherna på bästa möjliga sätt, så får vi se var vi placerar oss i tabellen, konstaterade Patric Johansson krasst.

Inbäddat innehåll

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan