Annons

Annons

Annons

Innebandy: SSL (d)

Serieledaren en för tuff nöt för Malmö: ”Kämpade hela vägen”

Malmö FBC har en tuff avslutning på serien med båda topp två-lagen de sista tre matcherna. Mot serieledande Thorengruppen fick man sämsta möjliga start – och lyckades sedan inte hämta sig. Förlust 4–11 och nedknuffade under slutspelsstrecket.

Text

– Det här är kanske skillnaden på lagen. Visst kunde vi gjort en bättre match idag men jag tycker inte vi gjorde det dåligt. Vi kämpade hela vägen och försökte verkligen, kommenterade forwardstjärnan Ellen Rasmussen i Sydsvenskans sändning.

Det dröjde inte mer än 25 sekunder av matchen innan olyckan var framme för Malmö FBC, som till slut förlorade första perioden med 1–3 men som så långt ändå var med och skapade lägen. Ineffektiviteten var än en gång ett problem.

Annons

Annons

2–6 inför sista perioden blev till slut hela 4–11 efter att Thorengruppen dödat matchen med ännu ett tidigt mål när Amanda Delgado Johansson gjorde 2–7 redan 11 sekunder in i tredje.

– Visst skapade vi lägen och kunde gjort fler mål, men man kan väl inte säga att det var en orättvis vinst för Thorengruppen, konstaterade Ellen Rasmussen, vars Malmö bytte plats med Lund i tabellen och nu befinner sig på fel sida slutspelsstrecket med två omgångar kvar.

Inbäddat innehåll

Malmö

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan