Annons

Annons

Annons

Fotboll: Champions League

Chelseas mardröm fortsätter – men Lampard lugn

Utbuade, utskrattade, utslagna.

Chelsea-spelarnas mardröm bara fortsätter.

Men efter uttåget ur Champions League menar krisklubbens nygamle tränare Frank Lampard att laget är på rätt väg.

– Det är viktigt att vi fortsätter jobba, säger han till C More.

Frank Lampard menar att Chelsea är på rätt väg - trots mardrömssäsongen.

Annons

Nej, det ville sig inte alls för Chelsea i tisdagens kvartsfinalretur i Champions League mot Real Madrid.

Den spanska jätten vann, möjligen föga överraskande sett till Chelseas oerhört svaga form, med 2–0 och tog sig vidare till semifinal med sammanlagt 4–0 i dubbelmötet.

Förlusten och uttåget ur mästarturneringen var bara det senaste i raden av fiaskon för Chelsea.

Annons

Ingen panik

I Premier League har det bara blivit två poäng på de senaste fem matcherna, och totalt bara två segrar på tolv försök. Laget är dessutom utslaget i FA-cupen och i ligacupen tog det stopp tidigt. Klubbägaren Todd Boehly är kraftigt ifrågasatt från olika håll och på tränarbänken har såväl Thomas Tuchel som Graham Potter fått sparken under säsongens gång.

Annons

Laget leds just nu av den förre mittfältsprofilen Frank Lampard, som trots alla nederlagen menar att det inte råder panik i Londonklubben.

– Det är lite förändringar med nya spelare, unga spelare och vi försöker få ihop alla och röra oss framåt. Vi är i den processen och det är viktigt att vi fortsätter jobba, säger han till C More.

Lampard, som är inne på sin andra sejour som tränare i Chelsea, menar att det klubben nu genomlider inte är något ovanligt.

– Nej, vi är Chelsea och har varit framgångsrika. Många klubbar drömmer om att ha de framgångarna som vi haft under de senaste 10-15 åren, men alla år fungerar inte perfekt för alla klubbar.

Måste ha tro

Chelseas nästkommande match i Premier League är derbyt mot Brentford. Inför den matchen parkerar laget först på elfte plats i tabellen.

– Vi måste jobba med att ha hopp och tro, då det bara kommer genom jobb, säger Lampard.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan