Annons

Annons

Annons

Döda mannen i Kämpinge

Vem bar klockan och kepsen? Okände mannen avliden

Den man som hittades svårt sjuk på stranden i Kämpinge i fredags har nu avlidit. Polisen vet ännu inte vem mannen är och vädjar om allmänhetens hjälp att identifiera honom.

Text

En keps, en klassisk armbandsklocka och träningsskor som bars av mannen. Han var klädd i träningskläder.

Bild: Polisen

Annons

Det var i fredags kväll, den 21 april, vid 21-tiden som larmet kom: en man hade hittats livlös på stranden i Kämpinge. Mannen var inte kontaktbar och hade inga identitetshandlingar på sig. Ambulans tillkallades och hans tillstånd bedömdes som mycket kritiskt.

Efter att ha vårdats på sjukhus några dagar har mannen nu avlidit. Utan att hans identitet har kunnat fastställas.

Annons

– Vi tror att det är en man som är hemmahörande i området, kanske i Höllviken, och antar att han har blivit sjuk på stranden. Det finns uppgifter om att han tidigare varit synlig med en hund i området, med det är vi osäkra på, säger Maria Molin, kommunpolis i Vellinge.

Annons

Nu ber de allmänheten om hjälp att identifiera mannen.

– Kanske saknar man en granne som man inte sett på ett tag, vi är jätteintresserade av tips, säger Maria Molin.

”Vi tror att det är en man som är hemmahörande i området, kanske i Höllviken”, säger Maria Molin, kommunpolis i Vellinge.

Bild: Micaela Landelius

I och med att det gått nästan en vecka och de ännu inte har identifierat honom så har de nu beställt en fantombild av mannen. Kommunpolisen räknar inte med att den är klar förrän efter helgen.

Mannen hittades på Kämpingestranden i höjd med Sjöbrisvägen. Han var runt 185 centimeter lång, hade tunt mörkbrunt hår, vägde cirka 100 kg och bedömdes vara mellan 50 och 60 år.

Mannen var klädd i träningskläder, en Nike-keps, blå gymnastikskor och hade en klassisk armbandsklocka på handleden (se bilden).

Det finns inga misstankar om brott.

Den som har tips om mannen uppmanas att ringa polisen på telefon 114 14.

Inbäddat innehåll

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan